Bakırköy’de okullar yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanıyor


Yaz tatili dönemi boyunca ilçedeki okullarda çalışmalar yapacak Bakırköy Belediyesi tespit çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, Başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle okullarda incelemelerde bulundu.


İLK ETAPTA 5 OKULDA İNCELEME YAPILDI

Bakırköy Belediyesi, ilçede bulunan okulları 2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi’ne hazırlıyor. Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, bu kapsamda ekiplerle sahaya indi. İlgili Başkan Yardımcıları ve Destek Hizmetleri, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Afet İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlükleri başta olmak üzere yetkililerin de bulunduğu incelemeler ilk etapta 5 okulda başlatıldı.


TALEPLER ALINDI, TESPİTLER YAPILDI

Bakırköy İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Bakırköy Anadolu Lisesi, Bakırköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bakırköy Göksel Baktagir Güzel Sanatlar Lisesi’nde yapılan incelemelerde okul yetkilileri; tadilat ve tamirat, iç ve dış cephe boyaları, temizlik ve peyzaj düzenlemesi gibi alanlarda ihtiyaçlarını ve taleplerini iletti. Talep ve tespitlerin ardından yaz tatili boyunca yapılacak kapsamlı çalışmalarla okullar yeni döneme hazır hale getirilecek. 


“HEDEFİMİZ NİTELİKLİ EĞİTİM ORTAMI”

İncelemeler ve akabinde başlatılacak çalışmaların tüm okullarda süreceği öğrenilirken Başkan Ovalıoğlu, “İncelemelerimizi yaptıktan sonra ihtiyaca göre projelendirip bir an önce çalışmalara başlayacağız. Çalışmalarımızı yeni eğitim-öğretim dönemine yetiştirerek çocuklarımızın daha nitelikli ortamlarda eğitim almasını sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.