BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDE DR. AYŞEGÜL OVALIOĞLU İLE YENİ DÖNEM BAŞLADI

 

Bakırköy Belediye Başkanı seçilen Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, Dr. Bülent Kerimoğlu’ndan görevi devraldı. Belediye Ana Hizmet Binası önünde gerçekleşen karşılamaya CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan, ilçe yönetimi ve parti üyeleri, Muhtarlar, STK’lar, belediye çalışanları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Başkanlık makamında devam eden törende görevini devreden Dr. Bülent Kerimoğlu: “Öncelikle yeni göreve başlayan Meclis Üyelerini ve partili arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Tecrübeleriyle sizlere yol arkadaşı olacaklarına inanıyorum. Ayşegül Başkanın ve sizlerin yönetimiyle Cumhuriyet Halk Partisi Bakırköy’de her zaman olduğu gibi başarılı ve üretken bir döneme başlayacak. Hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

Dün mazbatasını alarak bugün yeni görevine başlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Ayşegül Ovalıoğlu ise Kerimoğlu’na emekleri için teşekkür ederek başladığı konuşmasında: “Hep birlikte kazandığımız bir seçimi yine hep birlikte yöneteceğimiz bir belediye ile tamamlayacağız. Söz verdiğimiz projeleri; bu ilk günden başlayarak azimle, çalışkanlığımızla, üretkenliğimizle yapmaya başlayacağız. Evimiz Bakırköy sloganıyla çıktığımız yola yeni dönemde büyük bir uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Makamda görevi devralan Başkan Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’na Kerimoğlu Belediye Denetim raporları ile Bakırköy Belediyesi’nin sembolik anahtarını teslim etti.

 

“Gururluyuz, Birlikte Başardık”

Törenin devamında Bakırköy Belediyesi Konferans Salonunda belediye çalışanlarına da hitap eden Başkan Dr. Ayşegül Ovalıoğlu yeni dönemde de çalışanlarla : “İstanbul’da rekor oyla ve halkımız yüksek teveccühüyle görevimize başladık. Gururluyuz, birlikte kazandık. Bakırköy’ü İstanbul’un en gözde belediyesi yapacağız. Bugüne kadar ki emekleriniz için teşekkür ederim, bundan sonra da kollarımızı sıvadık siz de benim yanımda durun, yolumuz açık gençliğimiz var, Tam Yol İleri.” dedi.