Bakırköy Belediyesi’nin 8-14 yaş arası çocuklar için yaz dönemi boyunca ücretsiz olarak hizmet vereceği ‘Yaz Spor Okulları’ kayıtları sürüyor

 

6 FARKLI BRANŞTA ÜCRETSİZ EĞİTİM

Bakırköy Belediyesi’nin, 6 farklı branşta eğitim verdiği ‘Yaz Spor Okulları’nda, 8- 14 yaş arasındaki çocuklar için eğlence dolu yaz dönemi kayıtları devam ediyor. Basketbol, voleybol, jimnastik, futbol, badminton ve tenis oluşan 6 farklı branşta verilecek olan eğitimlerden Bakırköylü çocuklar ücretsiz olarak faydalanabiliyor.


2 FARKLI DÖNEMDE YAPILACAK

İlk dönemin sürdüğü okullarda yaş gruplarına göre ayrılan çocuklar, 29 Temmuz-9 Ağustos arasındaki ikinci dönem ve 19 Ağustos-30 Ağustos arasındaki dönemlerden herhangi birine kayıt yaptırabilecek. Çocuklar ayrıca 6 branşın dışında satranç, eğitimsel oyun ve sinema gibi farklı atölye çalışmalarına da katılabilecekler. Yaz Spor Okulu’na kayıt yaptırmak isteyenler başvurularını Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’ndeki Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden form doldurarak yaptırabilir. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 0212 414 96 00 telefon numarasını arayarak bilgi alabilir.