Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile birlikte Bakırköy Cemevi'nde Muharrem Lokması'na katıldı


Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile birlikte Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi'nde Alevi yurttaşların lokmasına ortak oldu. CHP Parti Meclisi üyeleri, İstanbul Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Bakırköy İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile meclis üyelerinin de bulunduğu Cemevi'nde Çelik ve Ovalıoğlu ilgiyle karşılandı. 


BAŞKANLAR BİRLİK VE BERABERLİĞE VURGU YAPTI

Bakırköy'de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Özgür Çelik, “Muharrem ayı, birlik ve beraberliğin ne derece önemli olduğunun görüldüğü bir ay. Birliğimiz, beraberliğimiz bu bilinçle daim olsun. Tutulan oruçlarımız, paylaşılan lokmalarımız kabul olsun" dedi. Bakırköy Belediye Başkanı Doç Dr. Ayşegül Ovalıoğlu da Muharrem ayının önemine vurgu yaparak, "Tüm farklılıklarımızla dünyada eşi benzeri olmayan bir bütünü oluşturuyoruz. Bu güzelliğin farkına vararak birlik beraberliğimizi korumalıyız. Barıştan, kardeşlikten ve bir arada yaşamaktan vazgeçmemeliyiz. Tutulan oruçların Hak katında kabul olmasını diliyorum" diye konuştu.